Facebook Instagram
Se adresse

Ringkøbinggården

Tilbage
Dato: 1. februar 2020
I Ringkøbinggården på Østerbro har vi fornyet og renoveret gårdrummet, herunder skiftet asfalten på brandvejen ud med hårdtbrændte klinker, dels røde, dels sorte. Desuden har vi etableret halvrundt skur til affaldscontainere, og ved hjælp af samme type væg/hegn etableret terrasserum. De lodrette lister, eller brædder, som står på fundamenter i jorden, er holdt sammen af valsede bånd i rustfrit stål.
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
Hævet terrasse i egetømmer
I en karrégård på Christianshavn har vi etableret en stor, hævet terrasse, primært udført i egetømmer.
Pergola til affaldscontainere, Aggersborggade
I et gårdanlæg på Østerbro har vi etableret en ny pergola til afskærmning af affaldscontainere m.m. Pergolaen er i øvrigt sammenbygget med tørreplads og legeområde, og beplantet med både klatreplanter, buske og stauder.
Traller som belægning, Amager Strandpark
Traller er velegnede som fast belægning, hvor underlaget blot består af sand. Her har vi etableret ca. 700m2 belægning omkring Naturcenter Amager Strand, samt plantet marehalm, som skal holde på sandet.
Anders Matthiessen ApS
Skudehavnsvej 17A
2150 Nordhavn
Telefon : 39 27 72 38
E-mail : kontor@matthiessen.dk
CVR NR: 21 80 69 35
 
Anders Matthiessen ApS | Skudehavnsvej 17A | 2150 Nordhavn | Tlf.: 39 27 72 38