Facebook Instagram
Se adresse

Pleje og vedligehold

En af vore vigtigste gartneropgaver er pleje og vedligehold. Vi taler ofte om henholdsvis etableringspleje og vedligeholdelsespleje.

Ved etableringspleje forstår vi den pleje og vedligeholdelse, som er vigtig, når bevoksninger er nyetablerede. Det drejer sig her især om vanding, gødning og lugning, og er en pleje som vi ofte leverer i forbindelse med nye anlæg, som vi selv har udført, for at sikre beplantningen den bedste start.

Vedligeholdelsespleje er den pleje som en hvilken som helst etableret beplantning behøver for at fremstå bedst muligt. Det drejer sig altså her om klipning, beskæring og lugning, og i mindre grad om vanding og gødning.
Klassisk staude- og rosenhave, som vi løbende klipper, nusser og passer. Hellerup.
Klatreplanter på facader, her en flot rådhusvin i høstfarver, skal klippes tilbage med jævne mellemrum, måske hvert 4.-5. år. Ryparken, Østerbro.
Meget høj og bred bøgehæk, vi klipper årligt. Egelund Slot.
Lugning er en væsentlig del af den pleje og vedligeholdelse, som skal til ved nyplantninger. Nogle gange er man nødt til at bruge fingrene. Husumgården.
Ved pleje og vedligeholdelse drejer det sig også om at sørge for at planterne sammen kan danne et hele, uden at de enkelte arter kommer til at dominere over andre. Hellerup.
Klipning og beskæring sikrer i visse situationer udsigten, her over Øresund. Vedbæk.
En lille tagterrasse skal også passes, også selv om den har fuldautomatisk vandings- og gødningsanlæg. Her klipper, studser og nusser vi også. Østerbro.
Forsigtig, gentagen klipning og beskæring af japanske kirsebærtræer kan sikre, at man får netop den højde og form man ønsker. Østerbro.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 27 72 38, eller via kontaktsiden.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Anders Matthiessen ApS
Nordsøvej 19
2150 Nordhavn
Telefon: 39 27 72 38
E-mail: kontor@matthiessen.dk
CVR NR: 21 80 69 35
 
Anders Matthiessen ApS | Skudehavnsvej 17A | 2150 Nordhavn | Tlf.: 39 27 72 38