Facebook Instagram
Se adresse

Tagterrasser, plantekasser og vandingsanlæg

Vi leverer planter og plantekasser til tagterrasser, altaner og andre steder hvor man har lyst til at have planter, som ikke vokser i jorden. Det har over årene givet os en ekspertise i opbygningen af disse plantebeholdere i forskellige materialer.

Vand og vanding er ofte det helt afgørende for om man har succes med beplantningerne på tagterrasser, altaner og så videre. Dette kan klares med et fuldautomatisk vandingsanlæg, og vi har stor erfaring i opbygning af anlæg med fugtsensor, gødningsblander, drypdyser m.v. for at holde planterne optimalt med vand og gødning. Under pleje og vedligeholdelse har vi en service, hvor vi igangsætter vandingsanlægget om foråret, og nedtager og opbevarer de elektroniske komponenter i den periode hvor vi har risiko for frost.
Automatvanding i plantekasser med hæk af buksbom og roser. Østerbro.
Plantekasser på stor tagterrasse. Automatvandingsanlægget ses tydeligt på billedet nedenfor. Amager.
Plantekasser i gavl, udført i ubehandlet stål med bænk og ryglæn udført i egeplanker. Klatretråde udført af 10mm stålwirer med tilhørende strammere og øjer boret ind i væggen. Blåregnen har godt fat. Amager.
Tagterrasse med plantekasser og automatvanding. Teglholmen.
Plantekasser i 8 x 400mm stål, med overløbsrør i bunden, samt små fødder nedenunder, til at holde kasserne fri af underlaget. Her på vej ud til nyt projekt, som ses nedenfor. Østerbro.
Affaldsløsning med plantekasser monteret med stålbuer i 50 x 50mm firkantrør, alt i ubehandlet stål. Automatvanding og gødning skal sørge for at containerne efterhånden dækkes ind af klatreplanter. Østerbro.
Se flere eksempler her:
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 27 72 38, eller via kontaktsiden.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Anders Matthiessen ApS
Nordsøvej 19
2150 Nordhavn
Telefon: 39 27 72 38
E-mail: kontor@matthiessen.dk
CVR NR: 21 80 69 35
 
Anders Matthiessen ApS | Skudehavnsvej 17A | 2150 Nordhavn | Tlf.: 39 27 72 38