Facebook Instagram
Se adresse

Håndtering af regnvand

Uden vand ingen planter. De senere års mange kraftige regnskyl har dog vist sig at være endog meget problematiske, og derfor er korrekt håndtering af de store mængder regnvand blevet et stort emne for vores fag.

Af samme grund vil de fleste kommuner efterhånden gerne undgå at al regnvandet skal føres gennem kommunale rør og ledninger, til eventuelle rensningsanlæg. Derfor er Lokal Afledning af Regnvand (LAR) blevet en væsentlig opgave for os. Vi sørger så vidt muligt for at det vand der falder på folks grunde også synker i jorden på samme sted. Det betyder at man har behov for at opbevare vand, forsinke vand, således at det kan lade sig gøre for jorden at optage vandet lokalt. Vi taler om faskiner, vandtanke, regnbede og så videre.
Faskinekasser pakket med fiberdug, klar til at blive sluttet til overløbet fra den nærliggende sandfangbrønd. Skodsborg.
Linjedræn ved indgangsdør fører overfladevand til faskine. Vedbæk.
10.000 liter tank, som skal gøre det ud for et forsinkelsesbassin, så der ikke opstår oversvømmelse når det regner kraftigt. Frederiksborg Gymnasium.
Afvandingskassetter, "Strataceller", til nedsivning af regnvand fra kirkens tag. Mariendal Kirke.
Simpel form for lokal afledning af regnvand (LAR). Regnbed defineret af valset stålkant, med planter som kan tåle lejlighedsvis oversvømmelse. Københavns Bymuseum.
Se flere eksempler her:
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39 27 72 38, eller via kontaktsiden.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Anders Matthiessen ApS
Nordsøvej 19
2150 Nordhavn
Telefon: 39 27 72 38
E-mail: kontor@matthiessen.dk
CVR NR: 21 80 69 35
 
Anders Matthiessen ApS | Skudehavnsvej 17A | 2150 Nordhavn | Tlf.: 39 27 72 38