Udearealer

Mange af vore kunder vælger at lade os varetage pleje og vedligeholdelse af deres udearealer de første år for at give udearealerne en god start.

Vi har erfaring i pleje og vedligehold af udearealer omkring erhvervsejendomme. Vi passer udearealerne ud fra kundernes ønsker samt vores faglige anbefalinger for området.

Vi samarbejder normalt på faste kontrakter gældende for en eller flere sæsoner, med besøg efter en nærmere aftalt frekvens. Eller en enkelt opgave i anledning af eksempelvis en festlig begivenhed eller blot en årlig hækklipning.

Vi holder et vågent øje med hele området – ikke kun den del, vi er bestilt til. Hvis der er steder på området, som trænger til særlig pasning, gør vi så vidt muligt vores kunder opmærksom på det i tide.

På denne måde er der hele tiden et vist tilsyn med udearealet, så eventuelle problemer ikke bliver for store – i æstetisk og økonomisk henseende.

anders matthiessen | CVR: 21 80 69 35 | skudehavnsvej 17A, 2150 Nordhavn - Danmark | Tlf.: 3927 7238 | kontor@matthiessen.dk