Private / Regnvand

 Regnvand

Hos Anders Matthiessen ved vi en hel del om vand. Vi har erfaring med løsninger til privatboliger. I det følgende kan du finde forslag til forskellige tiltag, der alle forbereder dig og din ejendom på øgede regnmængder. Følger du disse, vil du kunne undgå vand i kælderen og endda tjene penge på det.

Som boligejer har du flere muligheder for at forholde dig aktivt til de øgede regnmængder. Disse muligheder omfatter forskellige måder at forsinke og opsamle vandet på og giver dig en mulighed for at tjene penge på regnen. At få etableret en af disse løsninger behøver ikke være en dyr affære. Et stigende antal kommuner giver tilskud til bæredygtige regnvandsløsninger, altså det at man selv sørger for at bortskaffe vandet fra tage og belægninger. (kontakt os gerne for at høre, om din kommune er blandt dem). Du kan samtidigt få fradrag på op til 15.000 kr. i arbejdsløn, pr. voksen i husstanden, til etableringen.

anders matthiessen | CVR: 21 80 69 35 | skudehavnsvej 17A, 2150 Nordhavn - Danmark | Tlf.: 3927 7238 | kontor@matthiessen.dk