Omlægning af staudebed

Haver

Vi har stor erfaring i pleje og vedligehold af private haver. Vi passer haver på mange forskellige måder, alt efter ønske. Det kunne være på kontrakter gældende for en eller flere sæsoner med besøg efter en nærmere aftalt frekvens. Eller en enkelt opgave i anledning af eksempelvis en festlig begivenhed eller blot en årligt hækklipning.

Har vi anlagt en ny have, anbefaler vi, at der udarbejdes en aftale, hvor vi varetager de første års pleje og vedligehold, netop hvor planterne er specielt ”følsomme” og skal have tid til at etablere sig ordentligt.

Vi holder et vågent øje med hele haven – ikke kun den del, vi er bestilt til. Hvis der er steder i haven, som trænger til særlig pleje, gør vi så vidt muligt vor kunde opmærksom på det i tide. På denne måde er der hele tiden et vist tilsyn med haven, så eventuelle problemer ikke bliver for store – i æstetisk og økonomisk henseende.

anders matthiessen | CVR: 21 80 69 35 | skudehavnsvej 17A, 2150 Nordhavn - Danmark | Tlf.: 3927 7238 | kontor@matthiessen.dk