Offentlige / Pleje og vedligeholdelse / Grønne anlæg
Bilen pakkes til næste kundebesøg

Grønne anlæg

Mange af vore kunder vælger at lade os varetage pleje og vedligeholdelse af grønne områder de første år for at give de grønne områder en god start.

Vi har erfaring med pleje og vedligehold af grønne områder. Vi kan passe grønne anlæg på mange forskellige måder, alt efter ønske. Vi samarbejder normalt på kontrakter gældende for en eller flere sæsoner med besøg efter en nærmere aftalt frekvens. Eller en enkelt opgave i anledning af eksempelvis en festlig begivenhed, fx royalt besøg eller blot en årlig hækklipning.

Har vi anlagt et nyt grønt område, anbefaler vi, at der indgås en aftale, hvor vi varetager de første års pleje og vedligehold, netop hvor planterne er specielt ”følsomme”, og skal have tid til at etablere sig ordentligt.

Vi holder et vågent øje med hele arealet og ikke kun den del, vi er bestilt til. Er der steder, som trænger til særlig pasning, eller som har været udsat for hærværk, gør vi så vidt muligt vor kunde opmærksom på det, således at der hele tiden er en vis kontrol over arealets beplantninger, så eventuelle problemer ikke bliver for store – i æstetisk og økonomisk henseende.

anders matthiessen | CVR: 21 80 69 35 | skudehavnsvej 17A, 2150 Nordhavn - Danmark | Tlf.: 3927 7238 | kontor@matthiessen.dk