Medarbejdere / At være ansat
 
 

At være ansat

Vi går ind for rummelighed, socialt ansvar, godt arbejdsmiljø og sikkerhed. Vi ønsker en høj grad af social ansvarlighed i forhold til medarbejdere og samfund. Arbejdsmiljøet er ligeledes højt prioriteret, fx starter vi hver dag med morgengymnastik. Endvidere tilbyder vi en massageordning. Sikkerheden i firmaet er en naturlig del af alle medarbejderes daglige arbejdsopgaver.

Vi ønsker at være en rummelig virksomhed, hvor vi kan beskæftige et bredt udsnit af medarbejdere i alle aldre og af forskellig etnisk oprindelse, seksuel orientering, religiøst tilhørsforhold mv.

Som medarbejder hos Anders Matthiessen er mange opgaver komplekse, og løsningerne derfor ikke er givet på forhånd. Denne type opgaver giver vore medarbejdere faglige udfordringer i hverdagen, så arbejdet aldrig bliver en rutine. Dette er med til at gøre os til en attraktiv arbejdsplads.

Derfor følger automatisk stabile, erfarne og faste medarbejdere med i udførelsen af alle opgaver. Endeligt har vi et særligt uddannelsesmiljø, hvor de erfarne medarbejdere løbende giver erfaring videre til vore lærlinge.

 

anders matthiessen | CVR: 21 80 69 35 | skudehavnsvej 17A, 2150 Nordhavn - Danmark | Tlf.: 3927 7238 | kontor@matthiessen.dk